Partnerschap Spirit en Ynformed in de Garage

Tim Paauw

Data Scientist

Een kansrijk leven voor kinderen en jongeren door radicaal nieuwe oplossingen te creëren en accelereren in hun belevingswereld en daarmee jeugdzorg te voorkomen!

Jeugdhulp is al een tijd een van de belangrijkste gebieden waarin Ynformed actief is. Met onze projecten voor GGD’s, onze socialmedia-analyses en op het gebied van voortijdig schoolverlaten bijvoorbeeld. Om ook achterin de keten van jeugdhulp impact te kunnen maken met moderne datatechnieken is Ynformed een partnerschap aangegaan met Jeugdhulporganisatie Spirit. Samen met de bevlogen en innovatieve mensen van Spirit gaan we aan de slag met allerlei vernieuwende concepten in een nieuwe startup genaamd De Garage.

Deze nieuwe startup buiten de organisatie is een initiatief van Spirit om in hoog tempo, met een gevarieerde groep mensen aan innovaties te kunnen werken. Data speelt hierbij vanaf het begin een belangrijke rol en onze data scientists werken dus vanaf dag 1 mee in het opbouwen van De Garage. Daarnaast werken we met partners als OKTAmsterdam, De KoppelingPeerby, startup-accelerator IdeaLabs en teambuilder Teamily. Waanzinnig gaaf om hier aan mee te doen!

De eerste dag bij de Garage: we gaan samen een startup beginnen!

Meer informatie en de een website volgen snel, maar voor nu kan je ons al volgen op @Garage2020.

Update: team member Gabriela van IdeaLabs schreef een stuk over de eerste dagen van De Garage, en hoe je een vliegende start maakt als startup. Lees het op Medium.com (in het Engels)

Deel dit artikel
Share on LinkedInTweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone