Nu aanmelden: Overheid 360 congres. De kracht van informatie

Anouk Meerman

Projectmanager

Op 20 en 21 april organiseren we samen met onze moederorganisatie Hiemstra & De Vries en partners VNG, KING en de gemeente Utrecht, het Overheid 360 congres. Dit landelijke congres in de Media Plaza te Utrecht heeft als thema:

De kracht van informatie in het publieke domein. Welke rol speelt informatie als basisinfrastructuur, procesveranderaar en als innovatieve kracht?

De informatiesamenleving biedt overheden de kans om publieke taken anders en beter te organiseren. Het Overheid 360 congres biedt op beide dagen van 9.00 – 18.00 uur een keuze uit ruim 80 workshops, die stuk voor stuk ingaan op de informatiesamenleving van 2020. Voor onze Ynformed relaties denk ik dat hier interessante workshops tussen zitten.

Via deze registratielink kun je je tot 19 april kosteloos inschrijven >> 

Mijn collega’s en ik verzorgen ook enkele sessies op het Overheid 360 congres, zoals een Mini-Masterclass Data Science en een verdiepende sessie over het voorspellen van voortijdig schooluitval met data science. Met de gemeente Utrecht presenteren we de data-aanpak van huisjesmelkers en woonfraude; En samen met Stadsdeel Amsterdam-Zuid presenteer ik hoe je met social media grip krijgt op risicogroepen. Ook komt in samenwerking met de Utrecht Data School een Masterclass Social Analytics aan bod. Samengevat, een uitgebreid programma voor medewerkers van gemeenten, overheden en publieke organisaties.

overheid-congres-logo-2Wanneer? 20 en 21 april 2016 van 9.00 – 18.00 uur.
Waar? Media Plaza, Utrecht. Kijk hier voor de routeomschrijving >>

 

Deel dit artikel
Share on LinkedInTweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone